La ratafia del futu

Tastant el Futur,
Respectant el Passat

El respecte pel passat es reflecteix en cada etapa de l’elaboració artesana de NVA. Les mans expertes dels nostres mestres licoristes treballen amb dedicació per aconseguir un equilibri perfecte entre el passat i el futur.

El Gust del Territori

Cada gota de la nostra ratafia ecològica està impregnada de la bellesa de Ponent. Utilitzem exclusivament compostos botànics de la nostra zona, triats amb cura per capturar l’essència autèntica d’aquest paratge.

Dolçor Natural

En la nostra recerca per aconseguir l’experiència perfecta, hem deixat enrere l’ús de sucre afegit. En canvi, hem optat per un edulcorant natural, 100% most concentrat de raïm.

Compromís amb el Medi Ambient

Estem profundament compromesos amb la sostenibilitat i la cura del nostre planeta. És per això que  la 1a ratafia ecològica de la història és, a més, amb envàs retornable.

La campanya arriba al matí de Catalunya Ràdio

El futur, a les teves mans

NVA és color mel de romer, aroma fresca i gust herbaci suau amb puntet d’amargor final d’herbes de marge. Baixa dolçor i densitat. Tasta-la ara al millor preu.

17,50€ – ampolla 70cl

105€  94,5€ – caixa 6 unitats
(10% dte + enviament gratuït)

Un cop afegits els productes, clica aquí per continuar.

O demana-la al teu comerç habitual.

El futur ja és aquí

Arriba el moment de ser partícip del futur. Imagina’t tastant l’essència mateixa de Ponent deixant enrere les barreres del temps i connectant amb les arrels d’aquesta terra màgica.

La ratafia del futur
Ratafia ecològica
Ratafia ecològica
Ratafia ecològica

Viu l’Experiència

La Ratafia del Futur et convida a conèixer un món de sabors, textures i aromes que et sorprendran. Ja sigui en una reunió amb amics, una celebració especial o simplement per gaudir d’un moment relaxant, aquesta ratafia t’acompanyarà i farà que cada ocasió sigui inoblidable.

NUA
La ratafia del futur

En el futur totes les ratafies seran un reflex del seu paisatge més proper, no portaran sucres refinats i habitaran envasos retornables. Esdevindran ecològiques com ho eren en el passat. Brindem pel futur?