Quan vam engegar la cooperativa ens vam dotar del nostre propi obrador. Un cop consolidada la producció de vi de nous, vam veure que estàvem infrautilitzant una infraestructura que podia ser una eina clau per a fer viables moltes altres projectes com el nostre i, per tant, per al desenvolupament local del territori. D’aquesta manera neix l’obrador compartit de Tres Cadires i vam començar a investigar sobre la matèria.
Al nostre obrador hi poden venir tant artesans licorers com altres projectes agroecològics.
Projectes interessats: escriviu-nos a obrador@trescadires.cat
Obrador compartit - Tres Cadires Cooperativa

Projectes usuaris

Els Corremarges

Corremarges - Obrador compartit - Tres Cadires Cooperativa

Els Corremarges són una cooperativa sense ànim de lucre situada a La Sala de Comalats, a la part alta de la Vall del Corb. Treballen per la recuperació i la divulgació dels usos populars de la vegetació.. en són recol·lectors. Cultiven i cullen flors, herbes i fruits, que utilitzen en les seves activitats i esdeveniments, i en l’elaboració al nostre obrador de conserves artesanes. Gràcies a ells compartim l’obrador des de la tardor de 2018.

Productes: Melmelades i salses

La Bodega de Borges

La bodega de Borges - Obrador compartit - Tres Cadires Cooperativa

La Bodega de Borges és una botiga familiar (regentada per tres germanes) de venta de vi i productes de proximitat, també a doll. Des del 2019 elaboren la seva retassia (a Ponent en diem així de la ratafia) al nostre obrador.

Productes: La retassia/ratafia “Secret de Sumari”

Arrels de Retrassia

Arrels de retrassia - Obrador compartit - Tres Cadires Cooperativa

Arrels de Retrassia és el projecte d’una parella de l’Albi per preservar aquesta recepta antiga del seu poble i donar continuïtat a la tradició ratafiaire local. En alguns pobles de Ponent a la ratafia/retassia se l’anomena retrassia. L’elaboren al nostre obrador des del 2020.

Productes: La retrassia/ratafia “Arrels de Retrassia” i retrassia de codony.

La Sobirana SCCL

La Sobirana - Obrador compartit - Tres Cadires Cooperativa

La Sobirana és un cooperativa jove de Santa Coloma de Farners que promou la cultura de la ratafia i la sobirania etílica. Després de dos anys elaborant al nostre obrador, el 2021 es van dotar del seu propi obrador. Cooperativa germana amb qui intercooperem a molts nivells, també a nivell de comercialització i distribució.

Productes: El Penjat (licor de taronja), La Penjada (ratafia)