Sigues part de Tres Cadires!

Perquè obrim la cooperativa a les persones que aposten pels licors i vermuts artesans, que creuen en la sobirania alimentària i etílica, i que volen donar suport al nostre projecte de desenvolupament local agroecològic.
Com a membre de la comunitat, amb una quota que ho inclou tot, t’asseguraràs cada any (al juny) ampolles dels nostres productes al millor preu, et beneficiaràs d’un 10% de descompte en tots els productes de la nostra botiga online i et corresponsabilitzaràs de la següent manera:
Comunitat Corresponsable - Tres Cadires Cooperativa

Corresponsable amb la producció

Perquè amb la teva quota estàs adquirint un mínim d’ampolles anuals dels nostres licors i vermuts artesans de qualitat. Això ens assegura unes vendes regulars.

Corresponsable amb la distribució

Perquè cada mes de juny reps les ampolles a casa o en persona a la jornada anual. Així arribem a tu sense intermediaris.

Corresponsable amb la cooperativa

Si fas viable un projecte, no creus que tens dret a participar de les seves decisions? Per això t’oferim participar a la jornada anual de la comunitat.

Les quotes

Si volem un país, un planeta i una vida que mereixin ser viscudes, no podem dependre dels mercats, dels governs ni de les empreses de l’ibex-35. La immunitat al capitalisme passa per l’empoderament col·lectiu, l’economia social i solidària i la corresponsabilització amb el territori i la seva gent.

Nosaltres treballarem per això, començant amb la Comunitat Corresponsable i els nostres productes i projectes, però necessitem el teu suport.

Escull la teva quota i rep les ampolles a casa o a la jornada corresponsable que té lloc al juny.

Beneficia’t d’un 10% de descompte en tots els productes de la nostra botiga online.

Artesania En Essència

Quota anual: 50€

3 ampolles variades

Tres Cadires FANS

Quota anual: 90€

6 ampolles variades

Sou Amor

Quota anual: 160€

12 ampolles variades

Solidària

Quota anual: 50€

Sense ampolles