• BASIC London Dry Gin - Tres Cadires Cooperativa

Si tens un comerç o un establiment de restauració i t’interessen els nostres productes, ens pots contactar al 625 29 79 24.

A mesura que Tres Cadires anàvem distribuint els nostres productes i coneixent altres projectes elaboradors, ens vam adonar que hi havia una necessitat al llarg de tota la cadena de venda d’una distribució de proximitat que estimés la seva feina, cregués en els productes i treballés per al benefici de totes les parts. Així, seleccionem productes artesans de la màxima qualitat, amb projectes a darrere que, com nosaltres, aposten fort pel territori, la sostenibilitat i l’economia social i solidària. I, d’aquesta manera, oferim a comerços i restauració una alternativa a les begudes alcohòliques industrials, capitalistes, de baixa qualitat i amb gran petjada ecològica.

Amb l’etiqueta d’#ArtesaniaEnEssència, tots aquest productes són elaborats amb la màxima qualitat per artesans, amb matèries primeres de proximitat, ecològiques i de recol·lecció pròpia, i en clau de dinamització local agroecològica. I el més important, són exquisits.

Artesania en Essència - Cooperativa Tres Cadires