• Ratafia / Retassia Secret de Sumari - Tres Cadires Cooperativa
  • Licor de taronja El Penjat - Tres Cadires Cooperativa
  • Ratafia La Penjada - Tres Cadires Cooperativa
  • BASIC London Dry Gin - Tres Cadires Cooperativa

A mesura que Tres Cadires anàvem distribuint els nostres productes i coneixent altres projectes elaboradors, ens vam adonar que hi havia una necessitat al llarg de tota la cadena de venda (producció, comercialització i consum) d’una distribució de proximitat que estimés la seva feina, cregués en els productes i treballés per al benefici de totes les parts. Així, seleccionem productes artesans de la màxima qualitat, amb projectes a darrere que, com nosaltres, aposten fort pel territori, la sostenibilitat i l’economia social i solidària. I, d’aquesta manera, oferim a comerços i restauració una alternativa a les begudes alcohòliques industrials, capitalistes, de baixa qualitat i amb gran petjada ecològica. I així aquest ventall d’opcions arriba també a la clientela final.

Amb l’etiqueta d’#ArtesaniaEnEssència, tots aquest productes són elaborats amb la màxima qualitat per artesans, amb matèries primeres de proximitat, ecològiques i de recol·lecció pròpia, amb sucre de comerç just i en clau de dinamització local agroecològica. I el més important, són exquisits.

Si tens un comerç o un establiment de restauració i t’interessen els nostres productes, ens pots contactar al 625 29 79 24.

Artesania en Essència - Cooperativa Tres Cadires