Afruitada passió d’unitats limitades

25º

70cl

Afruitada passió d’unitats limitades

En Ramon, bon amic d’en Quim, elabora anualment un patxaran o licor d’aranyons excepcional. Aquest elixir, fins ara reservat al seu cercle més proper, ha captivat paladars durant anys gràcies al seu gust afruitat únic. Amb la intenció d’expandir aquest regal culinari a un públic més ampli, vam persuadir en Ramon per unir-se a la nostra iniciativa de producció.

Tanmateix, les limitacions pròpies de la recol·lecció silvestre d’aranyons, realitzada personalment, i la natura imprevisible, converteixen aquest producte en una edició limitada que s’esgota cada any més ràpidament degut a una demanda creixent.

Nyons, el resultat d’aquest esforç col·lectiu, és més que un patxaran o licor d’aranyons; és una oda aromàtica a la tradició i la natura. Amb la seva fragància afruitada, aquest licor evoca les arrels dels Pirineus, recordant-nos la riquesa històrica d’aquesta beguda icònica del País Basc però tradicional d’arreu d’aquestes muntanyes. Cada gota és doncs un testimoni del treball artesà i silvestre, i cada ampolla esdevé una joia efímera i preuada.

Que el Nyons continuï captivant els paladars amb el seu encant únic, mantenint viva la tradició en cada glop.

25º

70cl