Vermut de copa

  • Caràcter - vermut reserva

18º

75cl

Vermut de copa

El 2021 iniciem l’elaboració del vermut Caràcter. Des del primer moment en què el tastem, tenim clar que donant-li temps en bota tindríem envellit, complexitat i arrodoniment el qual ens faria gaudir d’un vermut reserva amb tota regla. Un cop elaborada la segona producció posem en marxa l’envelliment de 300 litres, i un any després arriba el primer vermut reserva de Tres Cadires!

Caràcter Reserva és la versió envellida del primer vermut ecològic de Catalunya. Als compostos botànics autòctons i representatius de Ponent se li suma un envelliment en bota de roure francès, amb el sistema de criança i solera, de mínim 7 mesos, gràcies al qual aconseguim aportar-li aromes de fruits secs, arrodonir la seva amargor tan peculiar i donar-li més dolçor al producte. El fill de Caràcter neix enfortit per l’aportació de la fusta i l’encant de l’oxidació i suma matisos més exòtics.

Et presentem un vermut de copa, que vol temps i fred, però no vol gel. Un vermut que no té pressa, i demana que tu tampoc en tinguis. Salut!

18º

75cl