CONTRACTACIÓ EN PRÀCTIQUES DE PERSONES JOVES BENEFICIÀRIES DE LA GARANTIA JUVENIL

Contractació en practiques de persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil és un programa del SOC-Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya que té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Una jove beneficiària del Programa de Garantia Juvenil, amb títol universitari, ha estat treballant a la cooperativa Tres Cadires SCCL, que s’ha acollit a aquest programa de la Generalitat, donant suport al Departament de Comunicació.

ORDRE TSF/115/2018, de 12 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%