Aquest any ha estat una mica més difícil veure la llum, però com sempre expliquem, la qualitat és la nostra prioritat i ens assegurem que el licor artesanal que produïm surti ben afinat. I de nou, ens complau presentar el que segurament és el licor d’aranyons (patxaran) de Ponent més afruitat i llaminer del mercat.

El Nyons és un elixir que produïm en quantitats limitades a causa de la complicada collita dels aranyons silvestres. Tot i això, aquest any hem aconseguit augmentar-ne una mica la producció, i en unes setmanes el tindrem disponible també en format bag-in-box (liró) de 3 L, una novetat d’enguany.

Podeu adquirir-lo ara mateix a la nostra cooperativa licorera d’Arbeca, a la botiga online o als diversos punts de venda locals. I així us assegureu de no quedar-vos-en sense :).

D’altra banda, aquesta arribada més tardana al mercat ha fet que coincideixi amb la collita dels aranyons pel Nyons del 2024. En els propers dies estarem, doncs, recollint aquest fruit tan curiós, però que dóna uns resultats tan increïbles quan el transformes en licor, un licor artesanal de Ponent.