Aquesta és la proposta de licors i vermut artesans que us fem des de Tres Cadires, cooperativa elaboradora i distribuïdora de licors, vermuts i destil·lats artesans, de qualitat i arrelats al territori.
Amb l’etiqueta d’#ArtesaniaEnEssència, tots aquest productes són elaborats amb la màxima qualitat per artesans, amb matèries primeres de proximitat, ecològiques i de recol·lecció pròpia, amb sucre de comerç just i en clau de dinamització local agroecològica. I el més important, són exquisits.
T’animem a descobrir-los.
Licors i Vermut - Tres Cadires Cooperativa

Els nostres licors

Licor Vi de Nous

Licor Vi de Nous - Tres Cadires Cooperativa

No és ratafia. És millor?

No és ratafia. És millor?

El Vi de Nous és un licor artesanal suau amb base de vi i maceració de nous verdes, sense herbes. Recepta tradicional recuperada de l’oblit que sorprèn pel seu gust diferent però que alhora ens connecta amb el nostre passat de país amb cultura de vi.

20º

70cl i 3L

Envàs retornable

Nyons

Nyons - Tres Cadires Cooperativa

Afruitada passió d’unitats limitades

Afruitada passió d’unitats limitades

Nyons és un licor artesanal d’aranyons (patxaran) molt afruitat i resultat d’anys d’experiència casolana. Fet amb aranyons silvestres de Catalunya i algun petit secret del seu autor, en Ramon Simon. Producció anual molt limitada.

25º

70cl

Envàs retornable

Caràcter i Caràcter Reserva

Vermut Caràcter - Tres Cadires Cooperativa

Ponent en essència

Ponent en essència

Caràcter és olorar les vinyes, oliveres, timonedes i garrigues de Ponent, i és degustar un vermut poc convencional i molt aromàtic. Primer l’amargor de la combinació de tres artemísies i de l’untuositat de l’oliva arbequina, i després la dolçor, amb els fruits de marge (figa, magrana, cirera de d’arboç, grataculs…)

El Caràcter Reserva, envellit un mínim de 7 mesos en bóta de roure, guanya cos i suma matisos més exòtics.

17º

75cl

Envàs retornable

Ecològic

NUA

NVA - Tres Cadires Cooperativa

La ratafia del futur

La ratafia del futur

Aquesta ratafia artesana ecològica està vestida només de plantes autòctones de Ponent,de l’edulcorant just (només 140g/litre provinents de most concentrat rectificat; no porta sucres refinats), de passió pel territori, de qualitat, de feina ben feta i d’un envàs retornable. Amb un gust suau i equilibrat que evoca un paisatge únic.

24º

70cl i 3L

Envàs retornable

Ecològic