Aquesta és la proposta de licors i vermut artesans que us fem des de Tres Cadires, cooperativa elaboradora i distribuïdora de licors, vermuts i destil·lats artesans, de qualitat i arrelats al territori.
Amb l’etiqueta d’#ArtesaniaEnEssència, tots aquest productes són elaborats amb la màxima qualitat per artesans, amb matèries primeres de proximitat, ecològiques i de recol·lecció pròpia, amb sucre de comerç just i en clau de dinamització local agroecològica. I el més important, són exquisits.
T’animem a descobrir-los.
Licors i Vermut - Tres Cadires Cooperativa

Els nostres licors

Licor Vi de Nous

Licor Vi de Nous - Tres Cadires Cooperativa

No és ratafia. És millor?

No és ratafia. És millor?

El Vi de Nous és un licor artesanal suau amb base de vi i maceració de nous verdes, sense herbes. Recepta tradicional recuperada de l’oblit que sorprèn pel seu gust diferent però que alhora ens connecta amb el nostre passat de país amb cultura de vi.

20º

70cl i 3L (vidre)

Envàs retornable

Nyons

Nyons - Tres Cadires Cooperativa

Afruitada passió d’unitats limitades

Afruitada passió d’unitats limitades

Nyons és un licor artesanal d’aranyons (patxaran) molt afruitat i resultat d’anys d’experiència casolana. Fet amb aranyons silvestres de Catalunya i algun petit secret del seu autor, en Ramon Simon. Producció anual molt limitada.

25º

70cl

Envàs retornable

Caràcter i Caràcter Reserva

Vermut Caràcter - Tres Cadires Cooperativa

Ponent en essència

Ponent en essència

Caràcter és olorar les vinyes, oliveres, timonedes i garrigues de Ponent, i és degustar un vermut poc convencional i molt aromàtic. Primer l’amargor de la combinació de tres artemísies i de l’untuositat de l’oliva arbequina, i després la dolçor, amb els fruits de marge (figa, magrana, cirera de d’arboç, grataculs…)

El Caràcter Reserva, envellit un mínim de 7 mesos en bóta de roure, guanya cos i suma matisos més exòtics.

17º

75cl

Envàs retornable

Ecològic

NUA

Vermut Caràcter - Tres Cadires Cooperativa

La ratafia del futur

La ratafia del futur

Aquesta ratafia artesana ecològica està vestida només de plantes autòctones de Ponent, del sucre just, de passió pel territori, de qualitat, de feina ben feta i d’un envàs retornable. Amb un gust suau i equilibrat que evoca un paisatge únic.

24º

70cl

Envàs retornable

Ecològic

Altres licors

Secret de Sumari

La retassia de Ponent

La retassia de Ponent

Secret de Sumari és una retassia/ratafia tradicional, una recepta de Les Garrigues passada de generació en generació que custodia tots els secrets culinaris, medicinals.. de les padrines, el més conegut dels quals és el toc garriguenc que li dóna el romer (romaní). De gust equilibrat i molt aromàtic, és un licor amb caràcter però de paladar fàcil.

L’elaboren les tres germanes de La Bodega de Borges al nostre obrador.

30º

50cl

Ratafia / Retassia Secret de Sumari - Tres Cadires Cooperativa

El Penjat

Pura taronja en equilibri

Pura taronja en equilibri

El Penjat és un tronjó, un licor de taronja de recepta casolana elaborat penjant les taronges sobre l’aiguardent, sense que hi entrin en contacte. D’aquesta manera, els vapors de l’alcohol capturen l’aroma, el gust i el color de taronja lentament i sense tocar-se. En boca el gust cítric pren tot el protagonisme, en perfecte equilibri entre dolçor i graduació alcohòlica.

L’elabora La Sobirana en obrador propi, tot i que inicialment el feien al nostre.

27º

50cl

Licor de taronja El Penjat - Tres Cadires Cooperativa

La Penjada

La ratafia dels ratafiaires

La ratafia dels ratafiaires

La Penjada és la primera ratafia cooperativa, elaborada amb aiguardent de vi aromatitzat seguint el mètode tradicional del tronjó (El Penjat). Al tronjó se li afegeixen doncs nous verdes, plantes aromàtiques i espècies. Una recepta innovadora que li aporta el seu caràcter únic, marcat també per ser segurament la ratafia més baixa en sucre del mercat.

L’elabora La Sobirana en obrador propi, tot i que inicialment la feien al nostre.

24º

50cl

Ratafia La Penjada - Tres Cadires Cooperativa

Rawal (organic dry gin)

Pura alquímia en petits lots de 100u

Pura alquímia en petits lots de 100u

La ginebra Rawal és ginebró ben definitit i pronunciat per notes de fulles de pi, acompanyat de refrescants notes cítriques de llimona i taronja. Calidesa en el paladar amb tocs especiats que es combinen amb notes herbals i florals provinents del coriandre. Un final sec, net i rodó amb notes subtils de mar degut a l’alga kombu que juntament amb l’arrel de lliri integren tots els ingredients i aporten una textura untuosa, suau i sedosa al paladar. L’elabora Rawal en obrador propi.

40º

70cl

Ecològic

Rawal (organic dry gin) - Tres Cadires Cooperativa

BASIC London Dry Gin

Menys és més

Menys és més

El Gin BASIC de NUT és un London dry gin de 40º, destil·lat en petits lots en alambins tradicionals de coure, amb els compostos botànics essencials per un bon gin i despullat de les coses menys importants per poder oferir un gin d’alta qualitat a bon preu. Amb poc vidre, poca etiqueta i poca decoració, però amb tota la qualitat.

L’elabora NUT en obrador propi.

40º

70cl

BASIC London Dry Gin - Tres Cadires Cooperativa