Dissabte 26 de novembre celebrem la reinauguració de l’obrador després d’unes obres pagades en part gràcies a un micromecenatge. Un espai que es professionalitza encara més, guanya capacitat productiva i d’emmagatzematge i aspira a consolidar-se com a referent en producció de licors i vermuts artesans, de qualitat i de proximitat.

Sis anys exactes després d’obrir l’obrador de Tres Cadires i treure el primer producte al mercat, el licor Vi de Nous, ampliem capacitat per tal de poder consolidar la cartera de productes propis, i per seguir ampliant el catàleg de distribució i les possibilitats de seguir compartint l’obrador amb d’altres projectes licorers o agroalimentaris. I per poder seguir creixent com a empresa i creant llocs de feina a una de les comarques, Les Garrigues, que més despoblament pateix. I és que si el 2016 erem tres, ara ja som set les persones treballant a la cooperativa.

Aquestes obres han sigut possibles gràcies als 17.826€ recollits de 253 mecenes, a una subvenció Leader i a capital propi de la cooperativa.

La festa de portes obertes tindrà lloc durant el matí-migdia de dissabte 26 de novembre en el marc de la Fira de Santa Caterina d’Arbeca. Les activitats començaran a les 10h amb la pintada participativa del mural de la façana de la mà de Llukutter, seguiran amb la ruta guiada per l’obrador, el brindis de reinauguració amb el nou producte i el vermut musical amb els ritmes calents de TrioKumbia i la degustació de petits maridatges.

Tothom hi és convidat!!

 

Reinaugurem l'obrador de Tres Cadires